03/04/2019 03/04/2019 Βιβλιοθήκες με θρησκευτικά και πνευματικά βιβλία διοργανώνει σε νοσοκομεία η Μητρόπολη Τιργοβιστίου της Εκκλησίας της Ρουμανίας, προκειμένου να δώσουν στους ασθενείς “ενθάρρυνση και ελπίδα”. Πρόκειται για ένα νέο φιλανθρωπικό έργο που ξεκίνησε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τιργοβιστίου κ. Νήφωνα με τίτλο «Ο Θεός μαζί μας». Μέσω του Φιλανθρωπικού Κοινωνικού Τομέα, η Μητρόπολη τοποθετεί βιβλιοθήκες και ράφια...
03 Απριλίου, 2019 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 12:51

Η Αρχιεπ. Τιργοβιστίου οργανώνει βιβλιοθήκες σε νοσοκομεία

Διαδώστε:
Η Αρχιεπ. Τιργοβιστίου οργανώνει βιβλιοθήκες σε νοσοκομεία

Βιβλιοθήκες με θρησκευτικά και πνευματικά βιβλία διοργανώνει σε νοσοκομεία η Μητρόπολη Τιργοβιστίου της Εκκλησίας της Ρουμανίας, προκειμένου να δώσουν στους ασθενείς “ενθάρρυνση και ελπίδα”.

Πρόκειται για ένα νέο φιλανθρωπικό έργο που ξεκίνησε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τιργοβιστίου κ. Νήφωνα με τίτλο «Ο Θεός μαζί μας».

Μέσω του Φιλανθρωπικού Κοινωνικού Τομέα, η Μητρόπολη τοποθετεί βιβλιοθήκες και ράφια με εικόνες, βιβλία και θρησκευτικά περιοδικά για ασθενείς σε νοσοκομεία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων