12/08/2019 13/08/2019 Την στήριξη του στην οικογένεια ιερέα που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή δείχνει έμπρακτα η Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου. Ο π. Μάριος Μπάρσου άφησε την περασμένη εβδομάδα τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 35 ετών. Πίσω άφησε την πρεσβυτέρα και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του. “Με πρωτοβουλία του Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ, η Αρχιεπισκοπή του...
12 Αυγούστου, 2019 - 22:03
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2019 - 1:35

Η Αρχιεπ. Βουκουρεστίου στηρίζει οικογένεια κληρικού

Διαδώστε:
Η Αρχιεπ. Βουκουρεστίου στηρίζει οικογένεια κληρικού

Την στήριξη του στην οικογένεια ιερέα που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή δείχνει έμπρακτα η Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου.

Ο π. Μάριος Μπάρσου άφησε την περασμένη εβδομάδα τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 35 ετών. Πίσω άφησε την πρεσβυτέρα και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του.

“Με πρωτοβουλία του Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ, η Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου προσφέρει 1.000 ευρώ για την υποστήριξη των τεσσάρων παιδιών και της συζύγου του π. Μάριου” ανέφερε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο basilica.ro ο π. Ιωάννης Ιορντανέσκου.

Τα χρήματα προέρχονται από ένα ταμείο ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους κληρικούς ή τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις.

“Δεν είναι μοναδική περίπτωση. Η Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου προσφέρει σταθερή οικονομική στήριξη σε κληρικούς και οικογένειες που χρήζουν βοήθειας” συμπλήρωσε ο π. Ιωάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων