21/08/2020 21/08/2020 Είκοσι υποτροφίες για μαθητές γυμνασίου, φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες, οι οποίοι προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, χορηγεί η Αρχιεπισκοπή της Άλμπα Ιούλια στη Ρουμανία. Οι υποτροφίες προσφέρονται από το ταμείο που φέρει το όνομα του Σεβ. Αρχειπισκόπου Άλμπα Ιούλια κ. Ειρηναίου και ξεκίνησε να δέχεται τις αιτήσεις για τη χορήγηση των υποτροφιών...
21 Αυγούστου, 2020 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2020 - 11:31

Η Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια στηρίζει μαθητές και φοιτητές

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια στηρίζει μαθητές και φοιτητές

Είκοσι υποτροφίες για μαθητές γυμνασίου, φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες, οι οποίοι προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, χορηγεί η Αρχιεπισκοπή της Άλμπα Ιούλια στη Ρουμανία.

Οι υποτροφίες προσφέρονται από το ταμείο που φέρει το όνομα του Σεβ. Αρχειπισκόπου Άλμπα Ιούλια κ. Ειρηναίου και ξεκίνησε να δέχεται τις αιτήσεις για τη χορήγηση των υποτροφιών από τις αρχές Αυγούστου.

Οι υποτροφίες για μαθητές, φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές χορηγούνται για περίοδο 9 μηνών και η υποτροφία για διδακτορικούς φοιτητές για την περίοδο 12 μηνών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων