09/06/2022 09/06/2022 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αράντ κ. Τιμόθεος μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κρισάνου κ. Αιμιλιανό εγκαινίασαν και τέλεσαν την Ακολουθία του αγιασμού στο νέο εκπαιδευτικό-ιατρικό κέντρο της Αρχιεπισκοπής στο Αράντ, το οποίο ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Δημαρχείου του Αράντ. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Το κέντρο «Άγιοι Ανάργυροι» έχει ως στόχο τη λειτουργία προγραμμάτων υγείας, αγωγής για...
09 Ιουνίου, 2022 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2022 - 13:37

Η Αρχιεπισκοπή Αράντ εγκαινίασε εκπαιδευτικό-ιατρικό κέντρο

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αράντ εγκαινίασε εκπαιδευτικό-ιατρικό κέντρο

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αράντ κ. Τιμόθεος μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κρισάνου κ. Αιμιλιανό εγκαινίασαν και τέλεσαν την Ακολουθία του αγιασμού στο νέο εκπαιδευτικό-ιατρικό κέντρο της Αρχιεπισκοπής στο Αράντ, το οποίο ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Δημαρχείου του Αράντ.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Το κέντρο «Άγιοι Ανάργυροι» έχει ως στόχο τη λειτουργία προγραμμάτων υγείας, αγωγής για καλή ζωή και για καλή υγεία, καθώς και προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην ίδρυση του κέντρου και τόνισε τη μεγάλη σπουδαιότητα λειτουργίας ενός τέτοιου ιδρύματος.

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την εμπιστοσύνη που μας έδωσε η Αρχιεπισκοπή Αράντ όταν μας παρέδωσε αυτό το κτήριο για να φέρουμε εις πέρας το έργο μας. Στο χώρο θα υπάρχουν σύμβουλοι, λογοθεραπευτές και εκπαιδευτικοί που εθελοντικά θα συνεισφέρουν σε αυτόν τον χώρο», είπε χαρακτηριστικά η κ. Zagorka Milencovici, επιθεωρήτρια ειδικής αγωγής.

«Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα κέντρο χωρίς αποκλεισμούς εδώ, όπου τα παιδιά θα αισθάνονται αποδεκτοί», πρόσθεσε.

Πηγή φωτογραφιών: Αρχιεπισκοπή Αράντ, basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων