23/10/2021 23/10/2021 Η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως διένειμε είδη καθαριότητος και προστασίας κατά της νόσου covid-19 σε νοσοκομεία αναφοράς για την καταπολέμηση του ιού, καθώς και σε άλλους κοινωνικούς φορείς, τη περασμένη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου. Προσφέρθηκαν κυρίως είδη απολυμάνσεως, απορρυπαντικά, υγρό σαπούνι, χειρουργικά γάντια και πολλά άλλα προϊόντα που αφορούν τη προστασία κατά της νόσου covid-19 μεγάλης χρηματικής...
23 Οκτωβρίου, 2021 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2021 - 20:51

Η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως μεριμνά για τις κοινωνικές δομές

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως μεριμνά για τις κοινωνικές δομές

Η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως διένειμε είδη καθαριότητος και προστασίας κατά της νόσου covid-19 σε νοσοκομεία αναφοράς για την καταπολέμηση του ιού, καθώς και σε άλλους κοινωνικούς φορείς, τη περασμένη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Προσφέρθηκαν κυρίως είδη απολυμάνσεως, απορρυπαντικά, υγρό σαπούνι, χειρουργικά γάντια και πολλά άλλα προϊόντα που αφορούν τη προστασία κατά της νόσου covid-19 μεγάλης χρηματικής αξίας. Οι εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής επίσης, πρόσθεσαν στα πακέτα προσφοράς και βιβλία για την οικοδόμηση της ψυχής.

Τα συγκεκριμένα πακέτα προσφοράς διανεμήθηκαν σε νοσηλευόμενους ιατρικών κέντρων, ασθενείς εκτός νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Επίσης τα είδη παρέλαβαν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και εθελοντές βοηθοί νοσηλευτικών και κοινωνικών ιδρυμάτων που βρίσκονται εντός της Αρχιεπισκοπής Κάτω Δουνάβεως.

Την περασμένη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου τρία κοινωνικά ιδρύματα σε Γκαλάτσι και Μπράιλα έλαβαν μεγάλο μέρος της συγκεκριμένης δωρεάς. Το ίδιο συνέβη για το Νηπιαγωγείο «Familia» που ανήκει στην Εκκλησία της Μπράιλα και το Γηροκομείο «Μέγας Βασίλειος» στο Γκαλάτσι.

Να σημειωθεί ότι από την αρχή της πανδημίας, η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως προσέφερε τρόφιμα, είδη καθαριότητος και ιατρικό εξοπλισμό σε ιατρικές μονάδες και κοινωνικές δομές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων