02/02/2024 02/02/2024 Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ενημέρωσης “Ντοάμνα Μαρίκα Μπρινκοβεάνου” της Αρχιεπισκοπής Ριμνικίου προσέφερε πακέτα με τρόφιμα μακράς διάρκειας και γλυκά για πάνω από 150 παιδιά που προέρχονται από κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες, στην κομητεία Βίλτσεα, την 1η Φεβρουαρίου. Η κ. Viorica Adriana Iancu, Κοινωνική Σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής Ριμνικίου, τόνισε ότι η Αρχιεπισκοπή συνεχίζει να παρέχει βοήθεια σε...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 13:55

Η Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου προσέφερε τρόφιμα σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες από την επαρχία Βίλτσεα

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου προσέφερε τρόφιμα σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες από την επαρχία Βίλτσεα

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ενημέρωσης “Ντοάμνα Μαρίκα Μπρινκοβεάνου” της Αρχιεπισκοπής Ριμνικίου προσέφερε πακέτα με τρόφιμα μακράς διάρκειας και γλυκά για πάνω από 150 παιδιά που προέρχονται από κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες, στην κομητεία Βίλτσεα, την 1η Φεβρουαρίου.

Η κ. Viorica Adriana Iancu, Κοινωνική Σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής Ριμνικίου, τόνισε ότι η Αρχιεπισκοπή συνεχίζει να παρέχει βοήθεια σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες, επισκέπτοντας περιοδικά όσους έχουν ανάγκη και παρέχοντας συνεχώς ό,τι είναι απαραίτητο για μια καλύτερη ζωή, καθώς και ποιμαντική φροντίδα.

«Φύγαμε γεμάτοι συγκίνηση και χαρά, και με την ικανοποίηση ότι μέσα από τη (φιλανθρωπική) δράση της Εκκλησίας πολλοί άνθρωποι που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, βρίσκουν ανακούφιση και συμπαράσταση», είπε η Κοινωνική Σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής.

Επίσης τα παιδιά έλαβαν δώρα που αποτελούνταν από τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και γλυκά, όπως μαρμελάδες, χυμοί, γιαούρτι με φρούτα και μπάρες φρούτων με μούσλι.

Πηγή: Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων