27/02/2024 27/02/2024 Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ, η Ενορία Τριών Ιεραρχών στο Μπακάου σε συνεργασία με τον ομώνυμο Σύλλογο, πραγματοποίησε στις 24 Φεβρουαρίου, διάφορες φιλανθρωπικες δράσεις εντός των Κοινωνικο-Ιατρικών και Εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου. Περίπου 20 ασθενείς, εκ των οποίων οι 11 είχαν προβλήματα όρασης, έκαναν δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο και έλαβαν συμβουλές...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 13:27

Η Αρχιεπισκοπή Ρώμαν και Μπακάου στηρίζει έμπρακτα ευάλωτες ομάδες πληθυσμού

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Ρώμαν και Μπακάου στηρίζει έμπρακτα ευάλωτες ομάδες πληθυσμού

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ, η Ενορία Τριών Ιεραρχών στο Μπακάου σε συνεργασία με τον ομώνυμο Σύλλογο, πραγματοποίησε στις 24 Φεβρουαρίου, διάφορες φιλανθρωπικες δράσεις εντός των Κοινωνικο-Ιατρικών και Εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου.

Περίπου 20 ασθενείς, εκ των οποίων οι 11 είχαν προβλήματα όρασης, έκαναν δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο και έλαβαν συμβουλές από την καρδιολόγο Δρ Flavia Cătălina Corciovă.

Επίσης οκτώ ασθενείς επωφελήθηκαν από τη θεραπεία ρεφλεξολογίας που προσέφερε η Mariana Aburel, με στόχο τη μείωση του στρες και του άγχους, στην ανακούφιση του πόνου και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Η παρουσία τυφλών στο γραφείο του Συλλόγου κατέστη δυνατή χάρη στη συμμετοχή της Laura Damian, Προέδρου του Συνδέσμου Τυφλών από τη Ρουμανία – Παράρτημα στο Μπακάου, και της Mariana Aburel, μέλους του Συλλόγου Τυφλών και εθελόντρια του Συλλόγου.

Πηγή: Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων