31/03/2020 31/03/2020 Στη μάχη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών επιπτώσεων που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού έχει ριχτεί από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία της Ρουμανίας. Η Αρχιεπισκοπή Σιμπίου συγκεκριμένα μοιράζει καθημερινά 140 μερίδες φαγητό, κυρίως σε ηλικιωμένους που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν αυτές τις ημέρες, τηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό...
31 Μαρτίου, 2020 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2020 - 22:19

Η Αρχιεπισκοπή Σιμπίου κοντά στους ηλικιωμένους

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Σιμπίου κοντά στους ηλικιωμένους

Στη μάχη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών επιπτώσεων που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού έχει ριχτεί από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία της Ρουμανίας.

Η Αρχιεπισκοπή Σιμπίου συγκεκριμένα μοιράζει καθημερινά 140 μερίδες φαγητό, κυρίως σε ηλικιωμένους που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν αυτές τις ημέρες, τηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι ενορίες επίσης έχουν ξεκινήσει εκστρατεία προκειμένου να εντοπίσουν και άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από φαγητό ή από την παροχή κάποιας άλλης βοήθειας.

Ο “Σύνδεσμος Φιλανθρωπίας” της Αρχιεπισκοπής διαθέτει επίσης κινητή οδοντιατρική μονάδα προκειμένου να εξυπηρετήσει όσους το έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων