18/06/2020 18/06/2020 Στην Ρουμανία, συνεχίζονται οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες της Αρχιεπισκοπής Σιμπίου με σκοπό την ανακούφιση πληγέντων από την πανδημία του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, μια νέα δράση στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκστρατείας με την επωνυμία “Οι παππούδες και γιαγιάδες μας” έφερε χαρά σε 40 ευάλωτες οικογένειες. Στο διάστημα 9-12 Ιουνίου 2020, η Αρχιεπισκοπή Σιμπίου διένειμε μέσω του Τμήματος Κοινωνικής...
18 Ιουνίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 16:45

Η Αρχιεπισκοπή Σιμπίου στο πλευρό πληγέντων από την πανδημία

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Σιμπίου στο πλευρό πληγέντων από την πανδημία

Στην Ρουμανία, συνεχίζονται οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες της Αρχιεπισκοπής Σιμπίου με σκοπό την ανακούφιση πληγέντων από την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, μια νέα δράση στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκστρατείας με την επωνυμία “Οι παππούδες και γιαγιάδες μας” έφερε χαρά σε 40 ευάλωτες οικογένειες.

Στο διάστημα 9-12 Ιουνίου 2020, η Αρχιεπισκοπή Σιμπίου διένειμε μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Αρωγής, δέματα τροφίμων, φρούτα, λαχανικά, προϊόντα υγιεινής και καθαρισμού.

Τα προϊόντα αξίας 1.500 ευρώ περίπου (7.000 λέι) αγοράστηκαν από δύο τοπικές εταιρείες.

“Τα προϊόντα που αγόρασαν οι δύο αναφερόμενες εταιρείες αξίζουν περίπου 7.000 λέι και προσφέρθηκαν σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, ηλικιωμένους χωρίς συγγενείς και άτομα με αναπηρίες, δικαιούχους της Αρχιεπισκοπής Σιμπίου”, – δήλωσε ο κοινωνικός επιθεωρητής Μάριους Τάλματσι.

Η φιλανθρωπική εκστρατεία «Οι παππούδες και γιαγιάδες μας» ξεκίνησε στην Αρχιεπισκοπή Σιμπίου τον Μάρτιο με σκοπό την υποστήριξη ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων