09/07/2019 09/07/2019 Την Ιερά Μονή Ραμέτ, η οποία υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης πυρκαγιάς στις 5 Ιουλίου, επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Άλμπα Ιούλια κ. Ειρηναίος. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ειρηναίος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά όλες τις φθορές τις οποίες υπέστη η Μονή και προέτρεψε τις μοναχές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις...
09 Ιουλίου, 2019 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2019 - 18:13

Η Αρχιεπισκοπή στηρίζει τη Μονή Ραμέτ

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή στηρίζει τη Μονή Ραμέτ

Την Ιερά Μονή Ραμέτ, η οποία υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης πυρκαγιάς στις 5 Ιουλίου, επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Άλμπα Ιούλια κ. Ειρηναίος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ειρηναίος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά όλες τις φθορές τις οποίες υπέστη η Μονή και προέτρεψε τις μοναχές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες τους για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και τόνισε πως η Αρχιεπισκοπή θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Ο Αρχιεπίσκοπος Άλμπα Ιούλια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις συντονισμένες προσπάθειες της πυροσβεστικής για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς.

Η τοπική Πυροσβεστική υπηρεσία συνεπικουρούμενη από εθελοντικές ομάδες βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στη Μονή με μια δύναμη περίπου 120 ατόμων και αρκετών οχημάτων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων