30/08/2023 30/08/2023 Στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές εκρήξεις που σημειώθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 σε σταθμό υγραερίου στην περιοχή Κρεβεντία, κοντά στο Βουκουρέστι, στέκεται η Αρχιεπισκοπή Τιργοβιστίου προσφέροντας πνευματική και οικονομική υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων. Την Κυριακή ιερείς από την Κρεβεντία επισκέφτηκαν τα παιδιά των δύο εκλιπόντων και προσέφεραν πνευματική υποστήριξη, ενώ την...
30 Αυγούστου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2023 - 23:54

Η Αρχιεπισκοπή Τιργοβιστίου κοντά στους πληγέντες από τις εκρήξεις στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Τιργοβιστίου κοντά στους πληγέντες από τις εκρήξεις στη Ρουμανία

Στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές εκρήξεις που σημειώθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 σε σταθμό υγραερίου στην περιοχή Κρεβεντία, κοντά στο Βουκουρέστι, στέκεται η Αρχιεπισκοπή Τιργοβιστίου προσφέροντας πνευματική και οικονομική υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων.

Την Κυριακή ιερείς από την Κρεβεντία επισκέφτηκαν τα παιδιά των δύο εκλιπόντων και προσέφεραν πνευματική υποστήριξη, ενώ την Δευτέρα ξεκίνησε εκστρατεία αιμοδοσίας για την στήριξη των τραυματιών.

Συνολικά συμμετείχαν 45 άτομα, κληρικοί και πιστοί, κατά την πρώτη ημέρα της αιμοδοσίας η οποία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι η Αρχιεπισκοπή Τιργοβιστίου θα μεριμνήσει για τις  κηδείες των εκλιπόντων προσφέροντας 5.000 λέι (σ.σ. περίπου 1000 ευρώ) σε κάθε οικογένεια.

Επίσης θα προσφέρει πνευματική στήριξη στα μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων και θα σταθεί αρωγός στις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους συμβάλλοντας στην ανοικοδόμηση ή την επισκευή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Πατριαρχείο Ρουμανίας στο πλευρό των πληγέντων από τις εκρήξεις σε σταθμό υγραερίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων