12/07/2019 12/07/2019 Συμπόσιο με θέμα «Επικοινωνία και Κοινωνία. Η Εκκλησία και η Γλώσσα της στην Κοινωνία» πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή του «Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου» στη Σιγκισοάρα στη Ρουμανία. Συμμετείχαν 14 καθηγητές θεολογίας και 65 υποψήφοι Διδάκτορες από την Σχολή του Ρουμανικού Πατριαρχείου αλλά και από το εξωτερικό. Όπως ανακοινώνει η Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια στο συμπόσιο πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον...
12 Ιουλίου, 2019 - 9:32

“Η Εκκλησία και η Γλώσσα της στην Κοινωνία”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία και η Γλώσσα της στην Κοινωνία”

Συμπόσιο με θέμα «Επικοινωνία και Κοινωνία. Η Εκκλησία και η Γλώσσα της στην Κοινωνία» πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή του «Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου» στη Σιγκισοάρα στη Ρουμανία.
Συμμετείχαν 14 καθηγητές θεολογίας και 65 υποψήφοι Διδάκτορες από την Σχολή του Ρουμανικού Πατριαρχείου αλλά και από το εξωτερικό.
Όπως ανακοινώνει η Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια στο συμπόσιο πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον επτά εργαστήρια και παρουσιάστηκαν 86 επιστημονικές εργασίες από πανεπιστημιακούς όσο και από διδακτορικούς φοιτητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων