27/08/2020 27/08/2020 Πάνω από εξήντα ιερείς και πιστοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αρχιεπισκοπής Κάτω Δουνάβεως για προσφορά αίματος, χθες, Τετάρτη 26 Αυγούστου. Η Αρχιεπισκοπή έχει κινητοποιήσει αρκετές φορές μέσα στο 2020 τους πιστούς προκειμένου να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει αυξήσει τις ανάγκες σε αίμα, σύμφωνα και με τους ειδικούς, με αποτέλεσμα να...
27 Αυγούστου, 2020 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2020 - 16:39

Η Εκκλησία κινητοποιεί τους εθελοντές αιμοδότες

Διαδώστε:
Η Εκκλησία κινητοποιεί τους εθελοντές αιμοδότες

Πάνω από εξήντα ιερείς και πιστοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αρχιεπισκοπής Κάτω Δουνάβεως για προσφορά αίματος, χθες, Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Η Αρχιεπισκοπή έχει κινητοποιήσει αρκετές φορές μέσα στο 2020 τους πιστούς προκειμένου να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει αυξήσει τις ανάγκες σε αίμα, σύμφωνα και με τους ειδικούς, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής πάνω από 200 φιάλες με αίμα.

Για την ακρίβεια χθες πραγματοποιήθηκαν δυο αιμοδοσίες, μια στο Γαλάτι και μια στη Βράιλα, ενώ όπως αναφέρει και η Αρχιεπισκοπή τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Τέτοιες δράσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες και σε άλλες περιοχές της Αρχιεπισκοπής Κάτω Δουνάβεως δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έμπρακτη συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας προς όσους το έχουν ανάγκη ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται.

Φωτογραφίες: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων