30/01/2020 30/01/2020 Μελέτη για το χρόνο που αφιερώνουν οι νέοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις συναντήσεις με φίλους, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση και στην ανάγνωση πραγματοποίησε η Αρχιεπισκοπή Ιασίου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Σύμφωνα με τη μελέτη, πάνω από 4 ώρες την ημέρα διατίθενται από τα παιδιά για συναντήσεις με φίλους και επικοινωνία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης....
30 Ιανουαρίου, 2020 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 7:54

Η Εκκλησία της Ρουμανίας για τους νέους

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Ρουμανίας για τους νέους

Μελέτη για το χρόνο που αφιερώνουν οι νέοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις συναντήσεις με φίλους, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση και στην ανάγνωση πραγματοποίησε η Αρχιεπισκοπή Ιασίου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με τη μελέτη, πάνω από 4 ώρες την ημέρα διατίθενται από τα παιδιά για συναντήσεις με φίλους και επικοινωνία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλα στατιστικά στοιχεία:

Το 48,2% των νέων δεν παρακολουθεί τηλεόραση πλέον. Αν και φαινομενικά είναι ένα ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα, υπάρχει ένα υποκατάστατο: το κινητό τηλέφωνο.
Περίπου το 40% των νέων ανθρώπων σερφάρει στο Internet για τουλάχιστον μία ώρα.
Περισσότερο από το 43% των ερωτηθέντων λένε ότι δεν δίνουν χρόνο σε σωματικές δραστηριότητες που διοργανώνονται σε αθλητικούς συλλόγους. Το 22 τοις εκατό δεν παίζει καν αθλήματα.
Το 29,2% διαθέτει μεταξύ 3 και 4 ωρών για μελέτη στο σπίτι, ενώ ένα ποσοστό 3,9% δεν μελετά καθόλου.

Το 25% των νέων αφιερώνει μία ώρα την ημέρα στο διάβασμα ενός βιβλίου. 27% λιγότερο από μία ώρα. Το 25% των ερωτηθέντων δεν δίνει καθόλου χρόνο.
Αναφορικά με βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου το 21% διαβάζει περίπου μία ώρα, το 40% λιγότερο από μία ώρα, ενώ ένα ποσοστό 23% δεν διαβάζουν τέτοια βιβλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων