30/03/2021 30/03/2021 Εκστρατεία στήριξης σε παιδιά τα οποία κινδυνεύουν να εγκαταλείψουν το σχολείο ξεκίνησε το τμήμα φιλανθρωπίας της Αρχιεπισκοπής Άλμπα Ιούλια του Πατριαρχείου Ρουμανίας.  Με τον τίτλο “Εκπαίδευση μέσω φωνής” η εκστρατεία έχει ως στόχο να στηρίξει υλικά και ηθικά μαθητές που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Για τον μήνα Μάρτιο 405 μαθητές από 17 τάξεις έλαβαν...
30 Μαρτίου, 2021 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2021 - 18:49

Η Εκκλησία βοηθά εκατοντάδες παιδιά να μην αφήσουν το σχολείο

Διαδώστε:
Η Εκκλησία βοηθά εκατοντάδες παιδιά να μην αφήσουν το σχολείο

Εκστρατεία στήριξης σε παιδιά τα οποία κινδυνεύουν να εγκαταλείψουν το σχολείο ξεκίνησε το τμήμα φιλανθρωπίας της Αρχιεπισκοπής Άλμπα Ιούλια του Πατριαρχείου Ρουμανίας. 

Με τον τίτλο “Εκπαίδευση μέσω φωνής” η εκστρατεία έχει ως στόχο να στηρίξει υλικά και ηθικά μαθητές που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Για τον μήνα Μάρτιο 405 μαθητές από 17 τάξεις έλαβαν σχολικά είδη και βοηθητικό σχολικό υλικό προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών.

Όπως τόνισε η επικεφαλής του έργου, Ντανιέλα Τρούτα, πως  “είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη. Στόχος μας είναι να κάμψουμε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα παιδιά”.

Παράλληλα, η “Ορθόδοξη Φιλανθρωπία Άμπα Ιούλια” έχει καταρτήσει προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού προσκειμένου να κατευθύνει τους μαθητές προς την ορθή επιλογή επαγγέλματος ή την ανάπτυξη ορισμένων δεξιοτήτων που θα τους παρέχουν εργασία μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο.

Με πληροφορίες από το basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων