10/07/2020 10/07/2020 Περισσότεροι από 400 επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το basilica.ro με την ευλογία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, με θέμα “Η Εκκλησιαστική Ζωή σε περίοδο πανδημίας” Ο διαδικτυακός τόπους της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, ανακοίνωσε τα αποτέλεσμα του διαγωνισμού, δημοσιεύοντας τα ονόματα των 3 νικητών. Το πρώτο βραβείο αφορά στην απαθανάτιση...
10 Ιουλίου, 2020 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 8:26

“Η εκκλησιαστική ζωή σε περίοδο πανδημίας”

Διαδώστε:
“Η εκκλησιαστική ζωή σε περίοδο πανδημίας”

Περισσότεροι από 400 επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το basilica.ro με την ευλογία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, με θέμα “Η Εκκλησιαστική Ζωή σε περίοδο πανδημίας”

Ο διαδικτυακός τόπους της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, ανακοίνωσε τα αποτέλεσμα του διαγωνισμού, δημοσιεύοντας τα ονόματα των 3 νικητών.
Το πρώτο βραβείο αφορά στην απαθανάτιση ενός ιερέα να προσεύχεται σε ένα κοιμητήριο, το δεύτερο απεικονίζει μια φιλανθρωπική δράση της εκκλησίας εν μέσω της πανδημίας και το τρίτο την βάπτιση ενός μωρού, με τις συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων