23/09/2019 23/09/2019 Με αφορμή του έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ απηύθυνε μήνυμα με τίτλο: “Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση προάγει την επιστημονική γνώση και τον πολιτισμό των πνευματικών αξιών”. Ο Πατριάρχης Ρουμανίας ευλόγησε τους σπουδαστές και τους καθηγητές της πανεπιστημιακής και μετα-πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, τους οποίους κάλεσε να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέχρι...
23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2019 - 8:02

“Η εκπαίδευση προάγει τις πνευματικές αξίες”

Διαδώστε:
“Η εκπαίδευση προάγει τις πνευματικές αξίες”

Με αφορμή του έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ απηύθυνε μήνυμα με τίτλο: “Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση προάγει την επιστημονική γνώση και τον πολιτισμό των πνευματικών αξιών”.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας ευλόγησε τους σπουδαστές και τους καθηγητές της πανεπιστημιακής και μετα-πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, τους οποίους κάλεσε να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής προς την κατεύθυνση όχι μόνο της επιστημονικής έρευνας, αλλά και προς την πνευματική ανάπτυξη.
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρουμανίας υπογράμμισε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας υποστηρίζει την εκπαίδευση, την οργάνωση εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, κατασκηνώσεων, προσκυνημάτων για σπουδαστές και φοιτητές, κοινωνικές φιλανθρωπικές δραστηριότητες και διεθνείς συναντήσεις νέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων