30/11/2019 30/11/2019 Την προαναγγελία ενός πολλαπλού χώρου χρήσεων στον Καθεδρικό Ναό της Σωτηρίας του Έθνους, στον υπόγειο χώρο, έκανε σήμερα ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. “Θα δημιουργήσουμε ένα χώρο πολλαπλών χρήσεων ο οποίος θα φέρει το όνομα “Το Σπήλαιο του Αγίου Ανδρέα”. Οι εργασίες της κατασκευής του συγκεκριμένου χώρου βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο καθώς οι συνδρομή...
30 Νοεμβρίου, 2019 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2019 - 17:44

Η εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Ρουμανία

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Ρουμανία

Την προαναγγελία ενός πολλαπλού χώρου χρήσεων στον Καθεδρικό Ναό της Σωτηρίας του Έθνους, στον υπόγειο χώρο, έκανε σήμερα ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

“Θα δημιουργήσουμε ένα χώρο πολλαπλών χρήσεων ο οποίος θα φέρει το όνομα “Το Σπήλαιο του Αγίου Ανδρέα”. Οι εργασίες της κατασκευής του συγκεκριμένου χώρου βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο καθώς οι συνδρομή των πιστών και των εθελοντών υπήρξε σημαντική. Η αίθουσα αυτή θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει αρκετές χιλιάδες κόσμο και θα αποτελέσει ένα πραγματικό κόσμημα για το Καθεδρικό μ ας Ναό” τόνισε ο Μακαριώτατος. 

Ο Μακαριώτατος χοροστάτησε νωρίτερα στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο παρεκκλήσιο του Καθεδρικού Ναού, για την εορτή του Αγίου Ανδρέα στην οποία προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ. 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ βράβευσε όλους τους εθελοντές που συνεισφέρουν στην ολοκλήρωση των εργασιών του Καθεδρικού Ναού.

Πηγή φωτογραφιών: basilica.rο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων