18/04/2021 18/04/2021 Στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης γιατρών και ασθενών εν μέσω της πανδημίας, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος του Πατριαρχείου Ρουμανίας, πραγματοποίησε επίσκεψη σε κλινική της πόλης Φαλέστι στην Μολδαβία την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. Ο Θεοφιλέστατος προέβη στην διανομή τροφίμων και νερού προς το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενείς της Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων. Απευθυνόμενος στο...
18 Απριλίου, 2021 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2021 - 18:41

Ιερά Επισκοπή Μπελκύ: Στήριξη προς γιατρούς και ασθενείς

Διαδώστε:
Ιερά Επισκοπή Μπελκύ: Στήριξη προς γιατρούς και ασθενείς

Στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης γιατρών και ασθενών εν μέσω της πανδημίας, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος του Πατριαρχείου Ρουμανίας, πραγματοποίησε επίσκεψη σε κλινική της πόλης Φαλέστι στην Μολδαβία την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. Ο Θεοφιλέστατος προέβη στην διανομή τροφίμων και νερού προς το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενείς της Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων.

Απευθυνόμενος στο ιατρικό προσωπικό, ο Θεοφιλέστατος ανέφερε:

“Με αυτή την κίνηση, οι κληρικοί της Ιεράς Επισκοπής Μπελκύ επιθυμούν να δείξουν ότι στέκονται ακόμα στο πλευρό των γιατρών, στους ώμους των οποίων έχει επωμισθεί ολόκληρο το βάρος της μάχης ενάντια στον ιό. Η νόσος δεν έχει ακόμα εξασθενήσει, επομένως οφείλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε αλληλεγγύη. Η Μονάδα θα μας βοηθήσει να περάσουμε αυτήν την δοκιμασία. Γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεστε μετά από περισσότερο από ένα χρόνο αντιμετωπίζοντας τον Covid-19 στην πρώτη γραμμή. Οι κληρικοί της Ιεράς Επισκοπής Μπελκύ προσεύχονται για την υγεία των γιατρών και την ανάρρωση των ασθενών. Η δωρεά είναι ασήμαντη, η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη για ότι κάνετε για εκείνους που διασχίζουν το κατώφλι αυτού του ιατρικού ιδρύματος για να επιστρέψουν στο σπίτι τους υγιείς, για την θυσία σας, για την υπομονή και την αγάπη που δείχνετε στους ασθενείς.”

 

 

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της κλινικής Ιούριε Οσοϊάνου, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την δωρεά, επισημαίνοντας ότι αυτές οι κινήσεις στήριξης προς τους γιατρούς και τους ασθενείς είναι ευπρόσδεκτες. Ο Διευθυντής κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί με την υγεία τους και να υπακούουν στις σχετικές συστάσεις κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Επίσης, την ευγνωμοσύνη της για την δωρεά εξέφρασε και η επικεφαλής νοσηλεύτρια Λίντια Βάκαρτσιουκ, ευχαριστώντας την Ιερά Επισκοπή Μπέλκυ για την πρωτοβουλία και γενικά όσους προσφέρουν έμπρακτη υποστήριξη προς γιατρούς και ασθενείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ιερά Επισκοπή Μπελκύ στο πλευρό γιατρών και ασθενών

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Ιερά Επισκοπή Μπελκύ

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων