15/12/2019 15/12/2019 Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Τιμισοάρας και Μητροπολίτη Βανάτου κ. Ιωάννη σε ρόλο «τροχονόμου» αντίκρισαν οι περαστικοί σε έναν δρόμο της Τιμισοάρα.  Ο Σεβασμιώτατος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του μαζί με ομάδα δημοσιογράφων προκειμένου να κάνουν αναφορά στη συχνή κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρείται στους δρόμους της πόλης. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιωάννης κατέβηκε από το αυτοκίνητο όταν ένα λεωφορείο...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 10:30

Η κίνηση του Αρχιεπ. Τιμισοάρας που ξάφνιασε τους περαστικούς

Διαδώστε:
Η κίνηση του Αρχιεπ. Τιμισοάρας που ξάφνιασε τους περαστικούς

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Τιμισοάρας και Μητροπολίτη Βανάτου κ. Ιωάννη σε ρόλο «τροχονόμου» αντίκρισαν οι περαστικοί σε έναν δρόμο της Τιμισοάρα. 

Ο Σεβασμιώτατος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του μαζί με ομάδα δημοσιογράφων προκειμένου να κάνουν αναφορά στη συχνή κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρείται στους δρόμους της πόλης. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιωάννης κατέβηκε από το αυτοκίνητο όταν ένα λεωφορείο δεν μπορούσε να περάσει μεταξύ δυο σταθμευμένων αυτοκινήτων και άρχισε να κατευθύνει τον οδηγό.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνω σε μια τέτοια κίνηση. Θεωρώ χρέος μου να ρυθμίζω την κυκλοφορία όταν απουσιάζει ο τροχονόμος. Παράλληλα θεωρώ και χρέος να δίνω το παράδειγμα και για την καλή οδηγική συμπεριφορά» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων