15/07/2019 15/07/2019 Τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου πανηγύρισαν στη Μονή Παντοκράτορος, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο Παϊσιο, στο Μπέκλεαν της Ρουμανίας. Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε ανήμερα της εορτής προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κλούζ κ. Ανδρέας με τη συμμετοχή κληρικών. Μετά την ανάγνωση της ευαγγελικής περικοπής ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και αναφέρθηκε στο ζήτημα...
15 Ιουλίου, 2019 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2019 - 8:31

Η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στη Ρουμανία

Τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου πανηγύρισαν στη Μονή Παντοκράτορος, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο Παϊσιο, στο Μπέκλεαν της Ρουμανίας.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε ανήμερα της εορτής προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κλούζ κ. Ανδρέας με τη συμμετοχή κληρικών. Μετά την ανάγνωση της ευαγγελικής περικοπής ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και αναφέρθηκε στο ζήτημα της αμαρτίας που προσπαθεί να γίνει η νέα μόδα της εποχής μας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θαυμαστό βίο του Αγίου και σε ορισμένες προσωπικές εμπειρίες τις οποίες έτυχε.

Η Μονή ιδρύθηκε την 1η Ιουνίου 2017, με τη πρωτοβουλία και ευλογία του Μητροπολίτη Κλούζ κ. Ανδρέα, ο οποίος ευλαβείται ιδιαίτερα τον Άγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων