25/02/2020 25/02/2020 Μέσα στο ευρύ και πολύχρωμο πέπλο ευρηματικότητας και δημιουργίας που αενάως γεννά η Ορθοδοξία, ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” ασύλληπτης ομορφιάς στιγμές, κατά το 6ήμερο από τις 17 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Αφορούν, την σχέση Εκκλησίας και παιδιών, Εκκλησίας και Τέχνης, Εκκλησίας και Παράδοσης, Εκκλησίας και πνευματικότητας, Εκκλησίας και αλληλεγγύη. Φωτογραφίες στιγμών από την ορθόδοξη πνευματική...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 17:41

Η Ορθόδοξη ζωή “περνά” μπροστά από τον φωτογραφικό φακό

Διαδώστε:
Η Ορθόδοξη ζωή “περνά” μπροστά από τον φωτογραφικό φακό

Μέσα στο ευρύ και πολύχρωμο πέπλο ευρηματικότητας και δημιουργίας που αενάως γεννά η Ορθοδοξία, ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” ασύλληπτης ομορφιάς στιγμές, κατά το 6ήμερο από τις 17 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Αφορούν, την σχέση Εκκλησίας και παιδιών, Εκκλησίας και Τέχνης, Εκκλησίας και Παράδοσης, Εκκλησίας και πνευματικότητας, Εκκλησίας και αλληλεγγύη.

Φωτογραφίες στιγμών από την ορθόδοξη πνευματική ζωή που συλλαμβάνονται μέσα από τους φακούς επαγγελματιών ή ερασιτεχνών φωτογράφων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων