04/05/2019 04/05/2019 Στην Ιερά Μονή Πράχοβα βρέθηκε για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Ο Πατριάρχης κ. Δανιήλ μετά το πέρας της αναστάσιμης πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας τέλεσε αγιασμό έξω από τον ναό. Στο κήρυγμά του ο Μακαριώτατος ανέφερε μεταξύ άλλων: ” η Παναγία είναι η ζωντανή εικόνα της Εκκλησίας μας, με τη...
04 Μαΐου, 2019 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 9:13

“Η Παναγία είναι η ζωντανή εικόνα της Εκκλησίας”

Διαδώστε:
“Η Παναγία είναι η ζωντανή εικόνα της Εκκλησίας”

Στην Ιερά Μονή Πράχοβα βρέθηκε για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Ο Πατριάρχης κ. Δανιήλ μετά το πέρας της αναστάσιμης πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας τέλεσε αγιασμό έξω από τον ναό. Στο κήρυγμά του ο Μακαριώτατος ανέφερε μεταξύ άλλων: ” η Παναγία είναι η ζωντανή εικόνα της Εκκλησίας μας, με τη χάρη που πηγάζει Υιός της είναι πηγή Θεραπεία για μας. Ο Αναστημένος Κύριος να μας βοηθήσει να αισθανθούμε την Παναγία ως βοηθό της θείας χάριτος. Η Παναγία είναι η χαρά μας διότι πάντα μας ενισχύει προς δόξαν Θεού. Πάντα κάνει δέηση στον Υιό της  τη σωτηρία μας. Αμήν “.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων