14/01/2021 14/01/2021 Στην υποστήριξη 100 οικογενειών προχώρησαν οι εθελοντές του Πατριαρχείου Ρουμανίας σε συνεργασία με δύο ενορίες από το Άουγκσμπουργκ της Γερμανίας, ονομάζοντας τη δράση “Μια λάμψη φωτός”. Ο π. Νικόλαος, ενοριακός ιερέας, μαζί με τους εθελοντές του Πατριαρχείου επισκέφτηκαν την Τρίτη 100 οικογένειες που τους παρέδωσαν πακέτα τροφίμων που στάλθηκαν από την Κοινότητα των ορθοδόξων στο...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 9:25

“Ο κορωνοϊός εμβαθύνει το χάσμα μεταξύ των ανθρώπων”

Διαδώστε:
“Ο κορωνοϊός εμβαθύνει το χάσμα μεταξύ των ανθρώπων”

Στην υποστήριξη 100 οικογενειών προχώρησαν οι εθελοντές του Πατριαρχείου Ρουμανίας σε συνεργασία με δύο ενορίες από το Άουγκσμπουργκ της Γερμανίας, ονομάζοντας τη δράση “Μια λάμψη φωτός”. Ο π. Νικόλαος, ενοριακός ιερέας, μαζί με τους εθελοντές του Πατριαρχείου επισκέφτηκαν την Τρίτη 100 οικογένειες που τους παρέδωσαν πακέτα τροφίμων που στάλθηκαν από την Κοινότητα των ορθοδόξων στο Άουγκσμπουργκ.

Από την Αρχιεπισκοπή Άλπμα -Ιούλια του Πατριαρχείου, στην περιφέρεια της οποίας ανήκαν οι οικογένειες που δέχθηκαν τη βοήθεια, ανέφεραν ότι: “οι οικογένειες αυτές χρειάζονται την αυξημένη προσοχή της κοινότητας ενώ τονίζεται ότι στο σημερινό ιεραποστολικό έργο, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει η ανάγκη για βοήθεια και υποστήριξη σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η πανδημία του κορωνοϊού, εμβαθύνει το χάσμα μεταξύ των ανθρώπων, και για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη σημασία της αγάπης στο γείτονα και τη σημασία της φιλανθρωπικής δράσης στον κόσμο”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων