16/09/2020 16/09/2020 Για τα σημαντικά πρώτα χρόνια στη ζωή ενός παιδιού και την εκπαίδευση που πρέπει να λάβει από το σχολείο και την οικογένεια, μίλησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ κατά την επίσκεψή του στον καινούριο Παιδικό Σταθμό που άνοιξε στο Βουκουρέστι η ρουμανική εκκλησία “Το νηπιαγωγείο αυτό ξεκίνησε από την επιθυμία να βοηθηθεί η χριστιανική οικογένεια”...
16 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2020 - 14:39

“Η πνευματική ανάπτυξη ξεκινά από τη γέννηση”

Διαδώστε:
“Η πνευματική ανάπτυξη ξεκινά από τη γέννηση”

Για τα σημαντικά πρώτα χρόνια στη ζωή ενός παιδιού και την εκπαίδευση που πρέπει να λάβει από το σχολείο και την οικογένεια, μίλησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ κατά την επίσκεψή του στον καινούριο Παιδικό Σταθμό που άνοιξε στο Βουκουρέστι η ρουμανική εκκλησία

“Το νηπιαγωγείο αυτό ξεκίνησε από την επιθυμία να βοηθηθεί η χριστιανική οικογένεια” τόνισε ο Μακαριώτατος, υπογραμμίζοντας ότι η εκκλησία δίνει μεγάλο βάση στην εκπαίδευση καθώς θεωρεί ότι ο άνθρωπος από τη γέννησή του είναι έτοιμος για πνευματική ανάπτυξη.

“Ο Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος λέει ότι ολοκληρωμένος γονέας δεν είναι αυτός που απλώς γέννησε ένα παιδί. Ολοκληρωμένος γονέας είναι εκείνος που δείχνει αγάπη και φροντίδα, για την υπεύθυνη εκπαίδευση και ανάπτυξη του παιδιού”, δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, επισημαίνοντας ότι η πνευματική ανάπτυξη είναι εξίσου με τη βιολογική ανάπτυξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων