01/02/2019 01/02/2019 Το πρόγραμμα “Προσέχω τη ζωή- Αγαπώ τη φύση” υιοθετεί από το 2017 η  Αρχιεπισκοπή Ρώμαν και Μπακάου στην Ρουμανία, σε συνεργασία με την Δασική Διεύθυνση του Μπακάου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κατά το περασμένο έτος η Αρχιεπισκοπή διένειμε 25.000 κωνοφόρα δέντρα προκειμένου να φυτευτούν σε διάφορες περιοχές στα όρια...
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:58

Η “πράσινη” Αρχιεπισκοπή στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Η “πράσινη” Αρχιεπισκοπή στη Ρουμανία

Το πρόγραμμα “Προσέχω τη ζωή- Αγαπώ τη φύση” υιοθετεί από το 2017 η  Αρχιεπισκοπή Ρώμαν και Μπακάου στην Ρουμανία, σε συνεργασία με την Δασική Διεύθυνση του Μπακάου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κατά το περασμένο έτος η Αρχιεπισκοπή διένειμε 25.000 κωνοφόρα δέντρα προκειμένου να φυτευτούν σε διάφορες περιοχές στα όρια της Αρχιεπισκοπής.

Στις εκστρατείες αναδάσωσης συμμετέχει πολύ συχνά και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ.

Οι οικολογικές ανησυχίες του Αρχιεπισκόπου δεν περιορίζονται στην αναδάσωση της Μητρόπολης. Ο κ. Ιωακείμ οργανώνει δράσεις στις οποίες μετέχουν εθελοντές, αλλά και μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων