03/05/2023 03/05/2023 Η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Ρουμανία, Kathleen Kavalec, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ιερά Μονή Κούρτεα ντε Άρτζες που είναι αφιερωμενη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ίδια περιοχής. «Απόλαυσα την πρώτη μου επίσκεψη στην Κούρτεα ντε Άρτζες, μία περιοχή η οποία διακρίνεται για την ιστορία και...
03 Μαΐου, 2023 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2023 - 13:37

Η πρέσβης των ΗΠΑ στο Βουκουρέστι επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κούρτεα ντε Άρτζες

Διαδώστε:
Η πρέσβης των ΗΠΑ στο Βουκουρέστι επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κούρτεα ντε Άρτζες

Η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Ρουμανία, Kathleen Kavalec, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ιερά Μονή Κούρτεα ντε Άρτζες που είναι αφιερωμενη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ίδια περιοχής.

«Απόλαυσα την πρώτη μου επίσκεψη στην Κούρτεα ντε Άρτζες, μία περιοχή η οποία διακρίνεται για την ιστορία και την αρχιτεκτονική της. Υπάρχουν τόσα πολλά για να δει και να κάνει κάποιος στην όμορφη Ρουμανία», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαρισμό της στο τουίτερ:

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η κ Kathleen Kavalec επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ρουμανίας. Μετά τη συνάντηση με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, η πρέσβης δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες συνεργασίας στο μέλλον με το Πατριαρχείο Ρουμανίας».

Διαβάστε σχετικά: Συνάντηση του Πατριάρχη Ρουμανίας με τη νέα Πρέσβη των ΗΠΑ στο Βουκουρέστι

Η νέα πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Ρουμανία ανέλαβε τα καθήκοντά της στο Βουκουρέστι στις 15 Δεκεμβρίου 2022. Προτάθηκε για τη θέση στις 3 Ιουνίου 2022.

Φωτογραφία: Basilica.ro / Mircea Florescu

Με πληροφορίες από basilica (Iulian Dumitrascu )

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων