04/07/2022 04/07/2022 Tον Ανθρωπιστικό Σύλλογο «Χριστιανική Φιλανθρωπία» της ενορίας Orhei για τη βοήθεια που προσφέρει στους πρόσφυγες συνεχάρη η Πρόεδρος της Μολδαβίας κ. Μάγια Σάντου με Επιστολή της.  «Σας ευχαριστώ για το σημαντικό έργο που κάνετε τους τελευταίους μήνες και την παροχή υποστήριξης στους πρόσφυγες στην Ουκρανία αφού η χώρα τους βρίσκεται σε πόλεμο. Εκτιμώ την αφοσίωση...
04 Ιουλίου, 2022 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 10:29

Η Πρόεδρος της Μολδαβίας ευχαριστεί την εκκλησία για τη βοήθεια στους πρόσφυγες

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Μολδαβίας ευχαριστεί την εκκλησία για τη βοήθεια στους πρόσφυγες

Tον Ανθρωπιστικό Σύλλογο «Χριστιανική Φιλανθρωπία» της ενορίας Orhei για τη βοήθεια που προσφέρει στους πρόσφυγες συνεχάρη η Πρόεδρος της Μολδαβίας κ. Μάγια Σάντου με Επιστολή της. 

«Σας ευχαριστώ για το σημαντικό έργο που κάνετε τους τελευταίους μήνες και την παροχή υποστήριξης στους πρόσφυγες στην Ουκρανία αφού η χώρα τους βρίσκεται σε πόλεμο. Εκτιμώ την αφοσίωση με την οποία προσφέρατε τους πόρους, τον χρόνο και την ενέργειά σας για να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους – στην πλειοψηφία τους γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, που εγκατέλειψαν το σπίτι τους χωρίς τη θέλησή τους», έγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας.

“Η υποδειγματική κινητοποίηση και οργανωτική ικανότητα που επιδείξατε αυτό το διάστημα, μαζί με άλλους συμπολίτες μας, μου δίνει ελπίδα. Νομίζω ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα μας προς το καλύτερο”, προσθέτει η κ. Σάντου.

Ευχαριστήρια επιστολή έλαβε και η Κοινωνική Αποστολή Διακονίας του Μητροπολιτικού Ναού Βεσσαραβίας.

Η Πρόεδρος της Μολδαβίας, Μάια Σάντου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων