30/04/2020 30/04/2020 Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ έχει προσφέρει μέχρι στιγμής η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας στον αγώνα κατά της πανδημίας, σύμφωνα με νεώτερη επίσημη ενημέρωση που δόθηκε στη δημοσιότητα. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, που εξέδωσε το Πατριαρχείο της Ρουμανίας, η Εκκλησία “συνεχίζει την εκτεταμένη φιλανθρωπική της δράση, για όσους έχουν πληγεί από την πανδημία,...
30 Απριλίου, 2020 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 8:21

Η Ρουμανική Εκκλησία στηρίζει την κοινωνία

Διαδώστε:
Η Ρουμανική Εκκλησία στηρίζει την κοινωνία

Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ έχει προσφέρει μέχρι στιγμής η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας στον αγώνα κατά της πανδημίας, σύμφωνα με νεώτερη επίσημη ενημέρωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, που εξέδωσε το Πατριαρχείο της Ρουμανίας, η Εκκλησία “συνεχίζει την εκτεταμένη φιλανθρωπική της δράση, για όσους έχουν πληγεί από την πανδημία, προσφέροντας συγκεκριμένη και διαφοροποιημένη βοήθεια σε επίπεδο ενοριών και επισκοπών, ιδίως των ηλικιωμένων και των φτωχών, των ασθενών ή των ατόμων με ειδικές ανάγκες, εκείνων που προσωρινά βρίσκονται σε καραντίνα”.
“Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης βοήθειας αντανακλά τον χριστιανικό ρεαλισμό, την αλληλεγγύη και τη γενναιοδωρία των κληρικών και πιστών της ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία παραμένει ο πιο αποτελεσματικός φιλανθρωπικός θεσμός στη Ρουμανία” καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων