24/09/2019 24/09/2019 Το Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού και το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Ρουμανίας ενέκριναν ένα πρωτόκολλο συνεργασίας για την εκπόνηση, την οργάνωση και τον συντονισμό του «Εθνικού Προγράμματος» για τη συμμετοχή μαθητών και φοιτητών σε αθλητικές δραστηριότητες. Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι προωθήσει έναν ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής από την προσχολική ηλικία. Στο πλευρό τους...
24 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:44

Η Ρουμανική Εκκλησία στηρίζει τον αθλητισμό

Διαδώστε:
Η Ρουμανική Εκκλησία στηρίζει τον αθλητισμό

Το Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού και το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Ρουμανίας ενέκριναν ένα πρωτόκολλο συνεργασίας για την εκπόνηση, την οργάνωση και τον συντονισμό του «Εθνικού Προγράμματος» για τη συμμετοχή μαθητών και φοιτητών σε αθλητικές δραστηριότητες.
Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι προωθήσει έναν ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής από την προσχολική ηλικία.

Στο πλευρό τους βρίσκεται και η Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι κατά τόπους Μητροπόλεις με τις ευλογίες του ίδιου του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, ο οποίος δεν κρύβει την αγάπη του για τον αθλητισμό, διοργανώνουν σε συνεργασία με άλλους φορείς αθλητικούς αγώνες αφιερωμένους στους νέους, αλλά και διενοριακά πρωταθλήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων