21/04/2020 21/04/2020 Στο πλευρό της ρουμανικής κοινωνίας που δοκιμάζεται (όπως και όλος ο κόσμος) από την πανδημία, βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή, τόσο υλικά όσο και ηθικά, η Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας. Η συνολική οικονομική βοήθεια ανέρχεται σε 12,5 εκατομμύρια λέου. Ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ συγχαίρει τους κληρικούς και τους εθελοντές για το έργο τους και...
21 Απριλίου, 2020 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 18:04

Η Ρουμανική Εκκλησία στο πλευρό της κοινωνίας

Διαδώστε:
Η Ρουμανική Εκκλησία στο πλευρό της κοινωνίας

Στο πλευρό της ρουμανικής κοινωνίας που δοκιμάζεται (όπως και όλος ο κόσμος) από την πανδημία, βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή, τόσο υλικά όσο και ηθικά, η Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας. Η συνολική οικονομική βοήθεια ανέρχεται σε 12,5 εκατομμύρια λέου.
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ συγχαίρει τους κληρικούς και τους εθελοντές για το έργο τους και τους παροτρύνει να συνεχίσουν τις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες.
Αυτές οι μέρες φωτίζονται από τη χαρά της Αναστάσεως του Χριστού, αλλά και από τη χαρά να βλέπει κανείς Ορθόδοξους Χριστιανούς σε μία κοινωνία αλληλεγγύης για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί σοβαρά από την τρέχουσα πανδημία” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πατριαρχείου και προστίθεται: “Ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ ευχαριστεί τους ιεράρχες, τους ιερείς και τους πιστούς της Ρουμανικής Εκκλησίας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια όσων βρίσκονται σε κίνδυνο”.
Το Ρουμανικό Πατριαρχείο προτρέπει τους Ιερείς να συνεχίσουν τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων