14/11/2019 14/11/2019 «Θα ήταν υπέροχο αν η εξάρτησή μας απέναντι στον Κύριο, ήταν αντίστοιχη με αυτή που έχουμε για τα smartphone», έγραψε στο Instagram ο Επίσκοπος Χουσίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος. Αναφερόμενος στην τεχνολογία ο Επίσκοπος έγραψε ότι  “ένας αυθεντικός Χριστιανός, όταν συνεχώς και βαθιά τρέφεται από τον λόγο της Αγίας Γραφής, μαθαίνει με φυσικό τρόπο...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 14:18

«Η Βίβλος γίνεται η αληθινή τεχνολογία της ύπαρξής μας»

Διαδώστε:
«Η Βίβλος γίνεται η αληθινή τεχνολογία της ύπαρξής μας»

«Θα ήταν υπέροχο αν η εξάρτησή μας απέναντι στον Κύριο, ήταν αντίστοιχη με αυτή που έχουμε για τα smartphone», έγραψε στο Instagram ο Επίσκοπος Χουσίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος.

Αναφερόμενος στην τεχνολογία ο Επίσκοπος έγραψε ότι  “ένας αυθεντικός Χριστιανός, όταν συνεχώς και βαθιά τρέφεται από τον λόγο της Αγίας Γραφής, μαθαίνει με φυσικό τρόπο να συνδέεται εξαιρετικά προσεκτικά και με σύνεση με την τεχνολογία, θέτοντάς την στην υπηρεσία της πίστης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του ».

“Θέλω να πω, η Βίβλος γίνεται η αληθινή τεχνολογία της ύπαρξής μας”, κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων