30/06/2020 30/06/2020 Να συνεχίσουν να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και τους υγειονομικούς κανόνες, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας, κάλεσε τους πιστούς ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, μετά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες 29 Ιουνίου στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό. “Ευχαριστούμε όσους ήρθαν και συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία. Συγχαίρουμε όλους εκείνους που φορούν μάσκες και...
30 Ιουνίου, 2020 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2020 - 11:15

“Η Υγεία είναι δώρο από τον Θεό”

Διαδώστε:
“Η Υγεία είναι δώρο από τον Θεό”

Να συνεχίσουν να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και τους υγειονομικούς κανόνες, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας, κάλεσε τους πιστούς ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, μετά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες 29 Ιουνίου στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό.

“Ευχαριστούμε όσους ήρθαν και συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία. Συγχαίρουμε όλους εκείνους που φορούν μάσκες και διατηρούν τις αποστάσεις », είπε ο Μακαριώτατος.

Αυτές τις ημέρες, συνέχισε ο Πατριάρχης Δανιήλ,, είναι πολύ σημαντικό “να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις συστάσεις των γιατρών, επειδή ο αριθμός των κρουσμάτων από αυτόν τον πολύ πονηρό ιό έχει αυξηθεί. Γι ‘αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. ”

«Η υγεία είναι ένα δώρο από τον Θεό, αλλά έχουμε καθήκον να το διατηρήσουμε” υπογράμμισε.

«Η εκκλησία είναι ο θεσμός που προσεύχεται περισσότερο για την υγεία και τη σωτηρία των ανθρώπων. Σε γενικές γραμμές, όλες οι προσευχές συνοψίζονται σε αυτό το αίτημα: προσευχόμαστε για την υγεία και τη σωτηρία όλων όσων πιστεύουν στον Χριστό, αλλά και για την υγεία και τη σωτηρία όλων των ανθρώπων », δήλωσε ο Μακαριώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων