01/01/2024 01/01/2024 Με προσευχή υποδέχθηκαν και φέτος το νέο έτος στον Καθεδρικό Ναό του Πατριαρχείου Ρουμανίας στο Βουκουρέστι με τον Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ, μαζί με τις ευχές για υγεία και ειρήνη, να προτρέπει σε καλλιέργεια των αρετών που μας χαρίζει ο Θεός. Ο Προκαθήμενος της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας ανακοίνωσε επίσης ότι το έτος 2024 θα είναι...
01 Ιανουαρίου, 2024 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2024 - 15:09

Η υποδοχή του νέου έτους στο Πατριαρχείο Ρουμανίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η υποδοχή του νέου έτους στο Πατριαρχείο Ρουμανίας (ΦΩΤΟ)

Με προσευχή υποδέχθηκαν και φέτος το νέο έτος στον Καθεδρικό Ναό του Πατριαρχείου Ρουμανίας στο Βουκουρέστι με τον Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ, μαζί με τις ευχές για υγεία και ειρήνη, να προτρέπει σε καλλιέργεια των αρετών που μας χαρίζει ο Θεός.

Ο Προκαθήμενος της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας ανακοίνωσε επίσης ότι το έτος 2024 θα είναι αφιερωμένη στη διακονία και ποιμαντική μέριμνα των ασθενών καθώς και στους Ανάργυρους Ιατρούς Αγίους της Εκκλησίας.

“Ας προσευχηθούμε στον Θεό να ευλογήσει τη νέα χρονιά που εισήλθαμε και να δώσει στο λαό μας ισχυρή πίστη, ειρήνη, χαρά και υγεία”, ευχήθηκε.

Στο τέλος προσέφερε ως ευλογία μια εικόνα του Αγίου Βασιλείου καθώς και ένα ημερολόγιο.

Φωτογραφίες: Basilica.ro

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων