15/08/2019 15/08/2019 Για τον ρόλο της Υπεραγίας Θεοτόκου, μίλησε ο Πατριαρχικός Επίσκοπος Σιναϊας, κ. Ιερώνυμος, της Ορθοδόου Εκκλησίας της Ρουμανίας, τονίζοντας ότι είναι η πιο σημαντική πρέσβειρα των Χριστιανών. “Αυτό προκύπτει από την υπόσχεση που έχει δώσει η Παναγία στην ανθρωπότητα, ότι μετά την Κοίμησή της δεν θα μας αφήσει” υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι η Θεοτόκος έχει ένα...
15 Αυγούστου, 2019 - 8:31

“Η υπόσχεση της Παναγίας”

Διαδώστε:
“Η υπόσχεση της Παναγίας”

Για τον ρόλο της Υπεραγίας Θεοτόκου, μίλησε ο Πατριαρχικός Επίσκοπος Σιναϊας, κ. Ιερώνυμος, της Ορθοδόου Εκκλησίας της Ρουμανίας, τονίζοντας ότι είναι η πιο σημαντική πρέσβειρα των Χριστιανών.
“Αυτό προκύπτει από την υπόσχεση που έχει δώσει η Παναγία στην ανθρωπότητα, ότι μετά την Κοίμησή της δεν θα μας αφήσει” υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι η Θεοτόκος έχει ένα πολύ μεγάλο βάρος στην ιστορία
“Αγγελιοφόρος της Εκκλησίας, η μεγαλύτερη προσευχή στον Χριστό” είπε και κατέληξε: “Ξεπερνά όλους τους Αγίους στην αγιότητα επειδή ήταν το αγνότερο πλάσμα που έζησε ποτέ στη γη”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων