17/05/2022 18/05/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιασίου κ. Θεοφάνη, μετέβηκε στο Ιάσιο της Ρουμανίας μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λήδρας κ. Επιφάνιο, τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, Αρχιμανδρίτη Ισαάκ, τους Καθηγουμένους των ιερών Μονών Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού, Αρχιμανδρίτη Παῒσιο και Συμβούλου Χριστού, Αρχιμανδρίτη Νείλο και τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο....
17 Μαΐου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 0:25

Ιάσιο: Εγκαίνια Παρεκκλησίου Αγίας Αικατερίνης στην Ιερά Μονή Frumoase

Διαδώστε:
Ιάσιο: Εγκαίνια Παρεκκλησίου Αγίας Αικατερίνης στην Ιερά Μονή Frumoase

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιασίου κ. Θεοφάνη, μετέβηκε στο Ιάσιο της Ρουμανίας μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λήδρας κ. Επιφάνιο, τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, Αρχιμανδρίτη Ισαάκ, τους Καθηγουμένους των ιερών Μονών Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού, Αρχιμανδρίτη Παῒσιο και Συμβούλου Χριστού, Αρχιμανδρίτη Νείλο και τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο.

Την Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, Δ΄ Κυριακή από του Πάσχα, συλλειτούργησαν μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιασίου και άλλους αρχιερείς στην Ιερά Μονή Frumoase στο Ιάσιο, όπου τέλεσαν και τα εγκαίνια παρεκκλησίου της Μονής, που είναι αφιερωμένο στην Αγία Αικατερίνη.

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων