25/11/2020 25/11/2020 Με επιστημονικό συντονιστή τον Μητροπολίτη Ολτενίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας κ. Ειρηναίο, μέσα σε μόλις δύο μήνες επεκτάθηκε σε όλη τη χώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα  διδασκαλίας των θρησκευτικών. Το E-religie.ro κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή Θεολόγων από δύο κομητείες της χώρας, και γρήγορα εξασφάλισε τη συμμετοχή καθηγητών από ολόκληρη τη Ρουμανία. “Μόνο μαζί μπορούμε...
25 Νοεμβρίου, 2020 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2020 - 10:39

Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα θρησκευτικά

Διαδώστε:
Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα θρησκευτικά

Με επιστημονικό συντονιστή τον Μητροπολίτη Ολτενίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας κ. Ειρηναίο, μέσα σε μόλις δύο μήνες επεκτάθηκε σε όλη τη χώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα  διδασκαλίας των θρησκευτικών.

Το E-religie.ro κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή Θεολόγων από δύο κομητείες της χώρας, και γρήγορα εξασφάλισε τη συμμετοχή καθηγητών από ολόκληρη τη Ρουμανία.

“Μόνο μαζί μπορούμε να γίνουμε μια ισχυρή επαγγελματική κοινότητα και μόνο μέσω της συμμετοχής όλων μπορούμε να αυξήσουμε τη συμβολή μας στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών σύμφωνα με τις χριστιανικές αξίες”, τονίζει η καθηγήτρια Carmen Oprea, η οποία ξεκίνησε την πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα διαθέτει υλικό απαραίτητο για τους εκπαιδευτικούς και έχεις ως στόχος να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με τη βοήθεια υπολογιστή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων