15/10/2021 15/10/2021 Κάλεσμα για περισσότερη προσευχή προς κληρικούς και πιστούς εν μέσω της πανδημίας απηύθυνε με μήνυμα του την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, ζητώντας παράλληλα από τον Ρουμανικό λαό συμμόρφωση με τα υγειονομικά μέτρα και υπακοή στις συμβουλές των γιατρών. Αναλυτικά, το μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ αναφέρει τα...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 13:19

Κάλεσμα Πατριάρχη Ρουμανίας για προσευχή εν μέσω πανδημίας

Διαδώστε:
Κάλεσμα Πατριάρχη Ρουμανίας για προσευχή εν μέσω πανδημίας

Κάλεσμα για περισσότερη προσευχή προς κληρικούς και πιστούς εν μέσω της πανδημίας απηύθυνε με μήνυμα του την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, ζητώντας παράλληλα από τον Ρουμανικό λαό συμμόρφωση με τα υγειονομικά μέτρα και υπακοή στις συμβουλές των γιατρών.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ αναφέρει τα εξής:

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όταν η χώρα μας αντιμετωπίζει το πιο σφοδρό κύμα της πανδημίας το οποίο πιέζει ασφυκτικά τις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων, το Πατριαρχείο Ρουμανίας παροτρύνει όλους τους πιστούς και όλους τους κληρικούς να εντείνουν την προσευχή υπέρ υγείας, να σεβαστούν τα μέτρα προστασίας των υγειονομικών αρχών και να ακούν τις συμβουλές των γιατρών που εργάζονται για την ανακούφιση του πόνου των ασθενών.

Η ζωή και η υγεία, τα οποία είναι δώρα από τον Θεό, πρέπει να διατηρούνται με πολλή φροντίδα, ταπεινοφροσύνη και σοφία, για το προσωπικό όφελος καθώς και το όφελος της οικογένειας και της κοινωνίας στην οποία όλοι ζούμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων