17/05/2023 17/05/2023 Καμπάνα 140 κιλών δώρισε η Ιερά Μονή Χάνταμπου (Hadâmbu) του Ιασίου στην Επισκοπή Μπελκύ για την ανέγερση νέου Ιερού Ναού στο Μπελτς. Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Νικόδημος Gheorghiţă, προσέφερε δύο τόνους τροφίμων, με μη ευπαθή προϊόντα, όπως λάδι, ζάχαρη, αλεύρι σίτου, αλεύρι καλαμποκιού, μπιζέλια και ρύζι, καθώς και μία καμπάνα στην Επισκοπή Μπελκύ. Τα...
17 Μαΐου, 2023 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 9:31

Καμπάνα 140 κιλών δώρισαν στην Επισκοπή Μπελκύ για την ανέγερση νέου ναού

Διαδώστε:
Καμπάνα 140 κιλών δώρισαν στην Επισκοπή Μπελκύ για την ανέγερση νέου ναού

Καμπάνα 140 κιλών δώρισε η Ιερά Μονή Χάνταμπου (Hadâmbu) του Ιασίου στην Επισκοπή Μπελκύ για την ανέγερση νέου Ιερού Ναού στο Μπελτς.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Νικόδημος Gheorghiţă, προσέφερε δύο τόνους τροφίμων, με μη ευπαθή προϊόντα, όπως λάδι, ζάχαρη, αλεύρι σίτου, αλεύρι καλαμποκιού, μπιζέλια και ρύζι, καθώς και μία καμπάνα στην Επισκοπή Μπελκύ. Τα προϊόντα μεταφέρθηκαν προσωπικά από τον π. Nicodim Gheorghiță στο Μπελτς.

Ο Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος ευχαρίστησε τον Ηγούμενο της Μονής «που αγαπά πολύ τη Βεσσαραβία. Δεν είναι η πρώτη χείρα βοηθείαςπου απλώνει ο Ηγούμενος προς τους αδελφούς της Βεσσαραβίας. Με τις πράξεις του, φέρνει φως και χαρά σε πολλά σπίτια που αντιμετωπίζουν υλικές δυσκολίες».

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε οικογένειες της Επισκοπής Μπελκύ που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Σημειώενται ότι οι επισκοπές στη Ρουμανία βοηθούν συνεχώς τις ενορίες στην αριστερή πλευρά του ποταμού Προύθου μέσω διαφόρων φιλανθρωπικών δράσεων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων στη Δημοκρατία της Μολδαβίας.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από Επισκοπή Μπελκύ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων