11/07/2019 11/07/2019 Με το σύνθημα “κανένα παιδί χωρίς διακοπές” ο Τομέας Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Ιασίου διοργανώνει καλοκαιρινές κατασκηνώσεις σε 60 χωριά για νέους και νέες της ευρύτερης περιοχής. Οι φετινές κατασκηνώσεις θα φιλοξενηθούν στη ρουμανική ύπαιθρο, μιας και το Πατριαρχείο της Ρουμανίας έχει αφιερώσει το έτος 2019 στο ρουμανικό χωριό. Εκτός από τη παρουσία των παιδιών στις...
11 Ιουλίου, 2019 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2019 - 18:49

“Κανένα παιδί χωρίς διακοπές” τονίζει η Αρχιεπ. Ιασίου

Διαδώστε:
“Κανένα παιδί χωρίς διακοπές” τονίζει η Αρχιεπ. Ιασίου

Με το σύνθημα “κανένα παιδί χωρίς διακοπές” ο Τομέας Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Ιασίου διοργανώνει καλοκαιρινές κατασκηνώσεις σε 60 χωριά για νέους και νέες της ευρύτερης περιοχής. Οι φετινές κατασκηνώσεις θα φιλοξενηθούν στη ρουμανική ύπαιθρο, μιας και το Πατριαρχείο της Ρουμανίας έχει αφιερώσει το έτος 2019 στο ρουμανικό χωριό.

Εκτός από τη παρουσία των παιδιών στις κατασκηνώσεις στόχος της Αρχιεπισκοπής είναι οι νέοι να καλλιεργήσουν το ορθόδοξο ήθος με τη συμμετοχή τους στα μυστήρια της Εκκλησίας, την ανταλλαγή απόψεων με νέους από άλλες περιοχές καθώς επίσης και την καλύτερη γνωριμία με τους κληρικούς των ενοριών που θα τους φιλοξενήσουν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων