07/03/2020 09/03/2020 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος προειδοποίησε ότι στην εποχή της τεχνολογίας που ζούμε πρέπει να επεκτείνουμε τους κανόνες νηστείας μας και στην τεχνολογία για να αποκτήσουμε πνευματική ειρήνη κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής. «Ζούμε σε μια εποχή τεχνολογίας και απαιτείται άλλος τύπος νηστείας, “καραντίνα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Επίσκοπος Χουσίου κατά...
07 Μαρτίου, 2020 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2020 - 1:00

“Καραντίνα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διαδώστε:
“Καραντίνα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος προειδοποίησε ότι στην εποχή της τεχνολογίας που ζούμε πρέπει να επεκτείνουμε τους κανόνες νηστείας μας και στην τεχνολογία για να αποκτήσουμε πνευματική ειρήνη κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής.

«Ζούμε σε μια εποχή τεχνολογίας και απαιτείται άλλος τύπος νηστείας, “καραντίνα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Επίσκοπος Χουσίου κατά τη διάρκεια του Εσπερινού της Συγχώρεσης που σηματοδότησε την αρχή της Μεγάλης Σαρακοστής.

“Ας προσπαθήσουμε να είμαστε λιγότερο εξαρτημένοι από τα τηλέφωνα, τα κοινωνικά δίκτυα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, για να απομακρύνουμε το άγχος που μας προκαλούν…”, συμπλήρωσε ο Θεοφιλέστατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων