11/05/2019 11/05/2019 Συνάντηση με καθηγητές  από το Ινστιτούτο Θεολογίας του «Ludwig-Maximilian» του Μονάχου είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Οι δυο πλευρές συζήτησαν τις τρέχουσες προκλήσεις της Ορθοδοξίας στη Διασπορά καθώς επίσης και την εκκλησιαστική κατάσταση στην Ουκρανία. Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος τόνισε ιδιαίτερα την υποστήριξη του Πατριαρχείου Ρουμανίας προς την σχολή και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Μακαριώτατο κ....
11 Μαΐου, 2019 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2019 - 13:48

Καθηγητές του Ινστιτούτου Θεολογίας Μονάχου στον Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Καθηγητές του Ινστιτούτου Θεολογίας Μονάχου στον Πατρ. Ρουμανίας

Συνάντηση με καθηγητές  από το Ινστιτούτο Θεολογίας του «Ludwig-Maximilian» του Μονάχου είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Οι δυο πλευρές συζήτησαν τις τρέχουσες προκλήσεις της Ορθοδοξίας στη Διασπορά καθώς επίσης και την εκκλησιαστική κατάσταση στην Ουκρανία. Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος τόνισε ιδιαίτερα την υποστήριξη του Πατριαρχείου Ρουμανίας προς την σχολή και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Μακαριώτατο κ. Δανιήλ.

Πηγή φωτογραφιών: basilica.ro 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων