15/04/2019 15/04/2019 Ενα νέο κέντρο για την θεραπεία από τις εξαρτήσεις του αλκοόλ και των ναρκωτικών άνοιξε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Ρώμαν και Μπακάου της Εκκλησίας της Ρουμανίας. Το κέντρο άνοιξε από την ένωση «Σιλωάμ» της Ιεράς Μονής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου . Ο Αρχιεπίσκοπος Ρώμαν και Μπακάου κ. Ευθύμιος χαρακτήρισε τις εξαρτήσεις «πληγές της ψυχής» και τόνισε: “Ακόμα κι...
15 Απριλίου, 2019 - 12:24

Κέντρο απεξάρτησης από την Αρχιεπισκοπή Μπακάου

Διαδώστε:
Κέντρο απεξάρτησης από την Αρχιεπισκοπή Μπακάου

Ενα νέο κέντρο για την θεραπεία από τις εξαρτήσεις του αλκοόλ και των ναρκωτικών άνοιξε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Ρώμαν και Μπακάου της Εκκλησίας της Ρουμανίας.

Το κέντρο άνοιξε από την ένωση «Σιλωάμ» της Ιεράς Μονής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου .

Ο Αρχιεπίσκοπος Ρώμαν και Μπακάου κ. Ευθύμιος χαρακτήρισε τις εξαρτήσεις «πληγές της ψυχής» και τόνισε: “Ακόμα κι αν κάποια πάθη μειώνονται με την ηλικία, με τα χρόνια, υπάρχουν κι αυτές που δεν σας αφήνουν μέχρι να πεθάνετε. Αυτές οι πληγές, αυτές οι αμαρτίες, που προκαλούνται στην ανθρώπινη ψυχή, είναι μερικές φορές ο αλκοολισμός ή τα ναρκωτικά”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων