14/03/2021 14/03/2021 Στην Ιερά Μονή Πούτνα της Ρουμανίας θα χτιστεί ένα Κέντρο Φιλοξενίας με την ονομασία “Άγιος Νικόλαος” όπου θα μπορούν άτομα που είναι άπορα να φιλοξενηθούν και να σιτιστούν με ζεστό φαγητό.  Το κτίριο θα είναι έτοιμο μέσα σε 20 μήνες μετά το συμβόλαιο που υπεγράφη από την Εθνική Εταιρεία Επενδύσεων της Ρουμανίας και μια κατασκευαστική...
14 Μαρτίου, 2021 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 9:16

Κέντρο Φιλοξενίας για απόρους σε Μοναστήρι της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Κέντρο Φιλοξενίας για απόρους σε Μοναστήρι της Ρουμανίας

Στην Ιερά Μονή Πούτνα της Ρουμανίας θα χτιστεί ένα Κέντρο Φιλοξενίας με την ονομασία “Άγιος Νικόλαος” όπου θα μπορούν άτομα που είναι άπορα να φιλοξενηθούν και να σιτιστούν με ζεστό φαγητό. 

Το κτίριο θα είναι έτοιμο μέσα σε 20 μήνες μετά το συμβόλαιο που υπεγράφη από την Εθνική Εταιρεία Επενδύσεων της Ρουμανίας και μια κατασκευαστική εταιρεία που κέρδισε σε διαγωνισμό την ανάθεση του έργου.

Ο Ηγούμενος της Μονής παρουσίασε το έργο που ετοιμάζεται στην Μονή Πούτνα ενώ έδειξε σε όσους συμμετείχαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που ετοιμάζονται συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το έργο αποσκοπεί στην εύκολη πρόσβαση στο Μοναστήρι για τους επισκέπτες. Παρών ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης της χώρας ο οποίος παρουσίασε τρία ακόμα σημαντικά έργα στην περιοχή, την αποκατάσταση της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννη, την κατασκευή ενός νοσοκομείο που θα φέρει το όνομα του Μητροπολίτη Αναστασίου, ο οποίος ίδρυσε το 1619 το πρώτο νοσοκομείο στη Μολδαβία και την Αποκατάσταση της Μονής Solca.

Η Ιερά Μονή Πούτνα:

Το μοναστήρι Πούτνα είναι ένα ρουμανικό ορθόδοξο μοναστήρι, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, θρησκευτικά και καλλιτεχνικά κέντρα που ιδρύθηκαν στη μεσαιωνική Μολδαβία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων