16/02/2022 16/02/2022 Το παιδικό κέντρο “Αγία Σοφία” της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου γιόρτασε μια δεκαετία δραστηριότητας προς όφελος των παιδιών από ευάλωτες οικογένειες. Η πρωτοβουλία αυτή για τη δημιουργία του Κέντρου ανήκε στον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. “Ανοίξαμε τις καρδιές μας στη χαρά του να δίνουμε, στη χαρά του να είμαστε παρόντες στις φυσικές ανάγκες των παιδιών, αλλά και...
16 Φεβρουαρίου, 2022 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2022 - 9:40

Κοντά στα παιδιά η Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου

Διαδώστε:
Κοντά στα παιδιά η Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου

Το παιδικό κέντρο “Αγία Σοφία” της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου γιόρτασε μια δεκαετία δραστηριότητας προς όφελος των παιδιών από ευάλωτες οικογένειες.

Η πρωτοβουλία αυτή για τη δημιουργία του Κέντρου ανήκε στον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

“Ανοίξαμε τις καρδιές μας στη χαρά του να δίνουμε, στη χαρά του να είμαστε παρόντες στις φυσικές ανάγκες των παιδιών, αλλά και πλουτίσαμε και μεγαλώσαμε πνευματικά», δήλωσε στο Basilica.ro η Λάουρα Ιρίμια, συντονίστρια του Κέντρου.

Με την ευκαιρία της επετείου, η συντονίστρια του κέντρου ευχαρίστησε τους κοινωνικούς λειτουργούς που συνδράμουν στο έργο τους ενώ, τα παιδιά από τη δική τους πλευρά ευχαρίστησαν για την αγάπη που τους δείχνουν οι εθελοντές, οι συνεργάτες και οι χορηγοί που ενισχύουν το Κέντρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων