08/05/2019 08/05/2019 Έκθεση σχετικά με την λαογραφία και την παράδοση της Τουλτσέα στη Ρουμανία, επισκέφθηκε χθες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τουλτσέας κ. Βησσαρίων. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν διάφορα αντικείμενα και βιβλία που σχετίζονται με την παράδοση της Τουλτσέα. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στη σημασία της παράδοσης και στους τρόπους που αυτή μπορεί να διασωθεί. Η έκθεση...
08 Μαΐου, 2019 - 16:42

Κοντά στην παράδοση ο Επισκ. Τουλτσέα

Διαδώστε:
Κοντά στην παράδοση ο Επισκ. Τουλτσέα

Έκθεση σχετικά με την λαογραφία και την παράδοση της Τουλτσέα στη Ρουμανία, επισκέφθηκε χθες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τουλτσέας κ. Βησσαρίων. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν διάφορα αντικείμενα και βιβλία που σχετίζονται με την παράδοση της Τουλτσέα. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στη σημασία της παράδοσης και στους τρόπους που αυτή μπορεί να διασωθεί. Η έκθεση διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Βιβλιοθήκη της Τουλτσέα και τον Σύνδεσμο Νεολαίας “Viitorul voi”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων