23/04/2019 23/04/2019 Ποιμαντική επίσκεψη σε μονάδα φροντίδας ατόμων της τρίτης ηλικίας σε περιοχή της Βασλούις πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος. Ο Θεοφιλέστατος είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους τρόφιμους αλλά και με το προσωπικό με το οποίο συζήτησε διάφορα θέματα που απασχολούν το ίδρυμα. “Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη τους Επισκόπου Ιγνατίου στο...
23 Απριλίου, 2019 - 21:58

Κοντά στη τρίτη ηλικία ο Επισκ. Χουσίου

Διαδώστε:
Κοντά στη τρίτη ηλικία ο Επισκ. Χουσίου

Ποιμαντική επίσκεψη σε μονάδα φροντίδας ατόμων της τρίτης ηλικίας σε περιοχή της Βασλούις πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος. Ο Θεοφιλέστατος είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους τρόφιμους αλλά και με το προσωπικό με το οποίο συζήτησε διάφορα θέματα που απασχολούν το ίδρυμα. “Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη τους Επισκόπου Ιγνατίου στο ίδρυμα μας. Οι ηλικιωμένοι χάρηκαν πάρα πολύ από αυτή την επίσκεψη. Με τον τρόπο αυτό η Εκκλησία δείχνει ότι δεν τους ξεχνά και πάντα προσεύχεται για αυτούς” δήλωσε μετά την επίσκεψη η υπεύθυνη του ιδρύματος. Από την πλευρά του ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα και καλή δύναμη στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων