30/10/2019 30/10/2019 «Τρέχοντα θέματα: εθισμός στην πορνογραφία» είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που διοργανώνεται από την Αρχιεπισκοπή Ιασίου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Ο κύριος στόχος της συνάντησης είναι να προσδιοριστούν οι αρχές και οι μέθοδοι αντιμετώπισης των ατόμων που εξαρτώνται από την πορνογραφία. “Είναι ένα σημερινό και σημαντικό θέμα που αξίζει περισσότερη προσοχή, επειδή υπάρχουν έφηβοι, νέοι...
30 Οκτωβρίου, 2019 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2019 - 8:44

Κοντά στις σύγχρονες μάστιγες το Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Κοντά στις σύγχρονες μάστιγες το Πατρ. Ρουμανίας

«Τρέχοντα θέματα: εθισμός στην πορνογραφία» είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που διοργανώνεται από την Αρχιεπισκοπή Ιασίου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Ο κύριος στόχος της συνάντησης είναι να προσδιοριστούν οι αρχές και οι μέθοδοι αντιμετώπισης των ατόμων που εξαρτώνται από την πορνογραφία.

“Είναι ένα σημερινό και σημαντικό θέμα που αξίζει περισσότερη προσοχή, επειδή υπάρχουν έφηβοι, νέοι και ενήλικοι γύρω μας που υποφέρουν από τέτοια εξάρτηση. Ανησυχούμε για αυτή την πτυχή και συχνά εκείνοι που έχουν πληγεί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει πραγματικά διέξοδος “, δήλωσε ο Ιερέας Κοσμίν Μπριντζά της Αρχιεπισκοπής του Ιασίου.

Ο ειδικός προσκεκλημένος του σεμιναρίου είναι ο Φιλ Ποέσλ, πρόεδρος της Ένωσης Αγάπης, μια ένωση που στοχεύει στην καταπολέμηση του εθισμού στην πορνογραφία.

“Εμπνευσμένοι από τη μαρτυρία και την εμπειρία του κ. Ποέσλ, διοργανώσαμε μαζί με τους συνεργάτες μας αυτή την εκπαιδευτική εκδήλωση αφιερωμένη στους ιερείς, δασκάλους και εκπαιδευτές από τις επαρχίες μας, θεωρώντας ότι αυτές οι επαγγελματικές κατηγορίες αλληλεπιδρούν με διαφορετικό τρόπο» τόνισε ο Ιερέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων