26/01/2022 26/01/2022 Ο Αρχιεπίσκοπος Τιμισοάρας και Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης συνέβαλε έμπρακτα στο να ζεσταθούν οι καρκινοπαθείς που επλήγησαν από το κρύο στο Δημοτικό Νοσοκομείο Ογκολογίας της Τιμισοάρα το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα θέρμανσης. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Δεκάδες άνθρωποι μετέφεραν την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, κουβέρτες στο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα. Η δράση ξεκίνησε από την ομάδα πολιτών “Liga...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 10:14

Κουβέρτες και ηλεκτρικά κρεβάτια σε Ογκολογικό Νοσοκομείο στην Τιμισοάρα

Διαδώστε:
Κουβέρτες και ηλεκτρικά κρεβάτια σε Ογκολογικό Νοσοκομείο στην Τιμισοάρα

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιμισοάρας και Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης συνέβαλε έμπρακτα στο να ζεσταθούν οι καρκινοπαθείς που επλήγησαν από το κρύο στο Δημοτικό Νοσοκομείο Ογκολογίας της Τιμισοάρα το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα θέρμανσης.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Δεκάδες άνθρωποι μετέφεραν την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, κουβέρτες στο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα. Η δράση ξεκίνησε από την ομάδα πολιτών “Liga Vest”, η οποία ήθελε να βοηθήσει τους ασθενείς που βρίσκονται στο κρύο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

«Βλέποντας την κατάσταση στο νοσοκομείο, ειδικά αυτό του Ογκολογικού, όπου ο πόνος είναι ίσως ο μεγαλύτερος, την περασμένη εβδομάδα φέραμε νέες κουβέρτες και μαξιλάρια για όλα τα κρεβάτια και άλλα δύο ηλεκτρικά κρεβάτια», είπε ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης.

«Και τώρα φέραμε και ηλεκτρικά κρεβάτια που βοηθούν τον ασθενή να αλλάζει τη θέση στην οποία μένει για πολλές ώρες. Είναι πολύ καλά αυτά τα κρεβάτια, γιατί ο ασθενής μπορεί να αλλάζει θέση ή να έχει την άνεσή του. Κινητοποιηθήκαμε λόγω του κρύου», πρόσθεσε, σύμφωνα με το Pro TV.

Ο δήμος της Τιμισοάρα αντιμετωπίζει γενικότερα προβλήματα με την θέρμανση. Το φθινόπωρο, όταν υπήρχαν προβλήματα με το φυσικό αέριο, ο Αρχιεπίσκοπος Τιμισοάρας μεσολάβησε για την αγορά δύο γεννητριών για δύο νοσοκομεία.

Την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση διέθεσε κονδύλια στο Δημαρχείο της Τιμισοάρα, για τη στήριξη του συστήματος θέρμανσης.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: Pro TV, banatulazi.ro

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων