04/10/2019 04/10/2019 Μία “Βίβλος για τους Νέους” αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Βιέννη τον ερχόμενο Νοέμβριο μετά από πρωτοβουλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας στην Αυστρία. Για τον τόμο αυτό, που είναι γραμμένος στη γερμανική γλώσσα, συνεργάστηκαν Ρουμάνοι θεολόγοι και ιερείς, ενώ την επιμέλεια της προσαρμογής των βιβλικών κειμένων και των ορθοδόξων μαρτυριών έκανε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 8:58

Κυκλοφορεί η “Βίβλος για Νέους”

Διαδώστε:
Κυκλοφορεί η “Βίβλος για Νέους”

Μία “Βίβλος για τους Νέους” αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Βιέννη τον ερχόμενο Νοέμβριο μετά από πρωτοβουλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας στην Αυστρία.
Για τον τόμο αυτό, που είναι γραμμένος στη γερμανική γλώσσα, συνεργάστηκαν Ρουμάνοι θεολόγοι και ιερείς, ενώ την επιμέλεια της προσαρμογής των βιβλικών κειμένων και των ορθοδόξων μαρτυριών έκανε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος (Μόναχο).

Στα επιλεγμένα βιβλικά κείμενα παρατίθενται ερμηνείες από τους Αγίους Πατέρες και τους μεγάλους ορθόδοξους θεολόγους αλλά και από μεγάλες προσωπικότητες του πολιτισμού (Ντοστογιέσφκι, Καντ, Μπετόβεν, Πασκάλ κ.α.)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων